“waar het goed vertoeven is”

 

Ons Woon- en Zorgcentrum startte, samen met het OCMW-Grimbergen en met steun van de provincie Vlaams-Brabant, op 01.10.2012 het Dagverzorgingscentrum “Veldkant” op. We zijn erkend voor 12 plaatsen.

Deze zorgvorm biedt een warm-menselijke dagopvang aan voor zorgbehoevende 65-plussers die nog thuis verblijven, maar die overdag ondersteuning, begeleiding en verzorging nodig hebben. Er wordt in overleg ook een individueel zorg- en leefplan ontwikkeld.

In het dagverzorgingscentrum kan men van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u terecht. Tijdens het weekend en op feestdagen is het NIET geopend!

Vaak brengt de familie de gebruiker naar “Veldkant”. Indien gewenst kan er ook samen gezocht worden naar een vervoerdienst die zorgt voor het vervoer.

Ons centrum werkt bij voorkeur samen met de Dienst Aangepast Vervoer (DAV) uit Grimbergen.

Heel wat mutualiteiten geven aan hun leden een tussenkomst voor dagverzorging alsook voor het vervoer hiernaartoe. Vraag ernaar bij uw mutualiteit!

 

Aanvragen en inlichtingen?

Aanvragen voor dagverzorging kunnen gebeuren door het samenstellen en inleveren van een “aanvraag dagverzorging”.  Je kan zo een dossier downloaden via deze link:   pdf aanvraag dagverzorging (437 KB) pdf
(437 KB)

 

Sociale Dienst Woon- en Zorgcentrum Heilig Hart:

  • Tel: 32(0)2 300 55 42
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of via het OCMW-Grimbergen:

  • Tel: 32(0)2 272.49.76 (= Sonja DE CONINCK)
  • Tel: 32(0)2 272.49.77 (= Leen VAN DEN TROOST)
  • E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.